storytellingVerhalen hebben een directheid en wijsheid die tot de verbeelding spreekt en geven daarmee richting aan de toekomst. Ze vormen de identiteit en bestemming, zowel van individuen als organisaties.

In de individuele gesprekken volgen we de meander van uw verhaal vol aandacht en verbinden dit met inzichten uit ondermeer de levenslooppsychologie. Wilt u meer weten over deze bijzondere aanpak, stuur dan een mail naar info@workwise.org.

In Intervisie is elk vraagstuk en business casus die ingebracht wordt door een deelnemer in principe ook een verhaal. Het vertellen en onderzoeken van dit verhaal werkt verbindend, het informeert en transformeert. De inzichten die worden opgedaan zijn zowel voor de casus inbrenger als de volledige groep leerzaam en nuttig.

Werken met verhalen volgens de ‘Narratieve inquiry’,  is bij uitstek geschikt om de ervaringskennis die leeft binnen organisatie zichtbaar te maken. De structuur en inhoud van de verhalen leggen hun betekenis voor de ontwikkeling van de organisatie bloot.  De kwalitatieve gegevens van individuen en teams kunnen significante info geven voor organisatieontwikkeling.

Ps. Voor ‘Another State of Mind’ hebben wij voormalig minister van Financien en CEO van de IMF Johannes Witteveen, medisch ethicus Gert van Dijk en voormalig voorzitter van INHolland Doekle Terpstra geïnterviewd.  Deze interviews laten zien hoe hun persoonlijke geschiedenis, waardepatronen, inspiratiebronnen en drijfveren tot vitale en verdienstelijke loopbanen leiden.

Wilt u meer informatie? Belt u dan met Bertine van Hoof op 06-51345660 of vul onderstaand contactformulier in!

Uw naam (verplicht)

Uw email (verplicht)

Onderwerp

Uw bericht

KvK 30149778