Wilt u zich verder ontwikkelen binnen uw huidige functie, bijvoorbeeld naar een rol met meer verantwoordelijkheid en impact, of  een volgende stap in uw loopbaan zetten? Tijdens de coachingsgesprekken brengen we uw mogelijkheden en strategie in kaart, die ervoor zorgen om met succes een volgende stap te zetten.

De coaching kan er ook op gericht zijn een nieuwe balans te vinden in uw huidige situatie.

 

Nieuwe regeling van de overheid: Gratis loopbaanadvies

Als werkende (in loondienst, als zelfstandige, flexwerker, zzp-er) of werkzoekende heb je je moeten aanpassen aan de nieuwe realiteit. Dat betekent soms een andere manier van werken, een ander perspectief voor je toekomst of misschien zelfs ander werk.

De overheid heeft geld vrijgemaakt voor ontwikkeladvies om je hierin te ondersteunen.  Je kunt in gesprek gaan met een ervaren loopbaancoach van jouw keuze. Deze helpt je in kaart te brengen wat je sterke punten zijn, wat je potentieel is en werkt samen aan een kansrijk toekomstperspectief voor jou. In je huidige werk of juist in een nieuwe richting.

Het ontwikkeladvies wordt ondersteund door een gedegen Arbeidsmarktscan.  Je krijgt 4 uur coaching met een ervaren loopbaancoach met hart voor jou en je loopbaan. Samen met de Arbeidsmarktscan vertegenwoordigd dit een waarde van € 700,-.

Meld je vandaag nog aan om zeker te zijn van een plekje, info@workwise.org