birkmankleurenThe reality of life is that your perceptions – right of wrong – influence everything else you do. When you get a proper perspective on your perceptions, you may be surprised how many other things fall into place. Roger Birkman P.hd.

Wilt u zicht krijgen op uw meest effectieve communicatie en werkstijlen? De Birkman® is een onafhankelijk feedback instrument dat uw zelfinzicht vergroot op zaken als uw beroepsmatige belangstelling, sterkten en valkuilen en behoeften in relatie tot uw werkomgeving.

Op basis van een online vragenlijst ontvangt u een uniek, wetenschappelijk onderbouwd rapport. Dit is het resultaat van permanent onderzoek op basis van een database van ruim vier miljoen deelnemers. De Birkman-rapportages geven een helder inzicht uw persoonlijkheid, interessegebieden, organisatiesterktes en loopbaanmogelijkheden. De rapportage is verkrijgbaar in verschillende talen waaronder het Nederlands.

De Birkman® kan onderdeel uitmaken van elk gewenst traject op het gebied van leiderschap, loopbaancoaching, persoonlijke effectiviteit, teambuilding en management development. Ook is de Birkman® een veelgebruikte methode bij organisatie-ontwikkeling.

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact op met tel. nr. 06-51345660 of vul onderstaand contactformulier in!