gezichtExecutive coaching

Wilt u zich verder ontwikkelen binnen uw huidige functie, bijvoorbeeld naar een rol met meer verantwoordelijkheid en impact, of  een volgende stap in uw loopbaan zetten? Tijdens de coachingsgesprekken brengen we uw mogelijkheden en strategie in kaart, die ervoor zorgen om met succes een volgende stap te zetten.  De coaching kan er ook op gericht zijn een nieuwe balans te vinden in uw huidige situatie.

Begeleiding van leidinggevende/directeuren

Bent u leidinggevende en/of directeur/eigenaar en wilt u veranderingen effectief laten plaatsvinden, de waarde van uw organisatie laten groeien en uw medewerkers verder ontwikkelen? Als coach neem ik de rol in van onafhankelijke sparringspartner en bied inhoudelijke ondersteuning bij het invulling geven aan verander- en ontwikkeltrajecten.

Intervisie

Intervisie is een vorm van collegiale ondersteuning en advisering bij werk en business gerelateerde vraagstukken. De structuur en werkvormen nodigen uit om tot vernieuwde en verfrissende inzichten en oplossingen te komen. Daarvoor brengen deelnemers een actueel vraagstuk of business case in.

De intervisie kan onderdeel uitmaken van een leiderschap-, talent-, of management development programma.  Maar ook als een ‘learning-on-the-job’ methode is het een buitengewoon effectieve en plezierige manier van leren.