Het connectthedotswerkende leven vraagt dat we voortdurend wendbaar zijn, alert om in te spelen op veranderingen in de organisatie, in de maatschappij en op de arbeidsmarkt. Ik faciliteer individuen en organisaties bij hun koersbepaling en ontwikkeling- vraagstukken in tijden van transitie, innovatie en verandering.

Wat kunt u van mij als coach verwachten?

 • ervaring als executive en weten hoe het is om in een politiek speelveld te opereren met veel stakeholders;
 • een uitstekend track record in het laten groeien van mensen binnen hun loopbaan;
 • een zeer gedegen opleidingsachtergrond, hou mijn eigen vakmanschap ondermeer via onderlinge intervisie op peil;
 • een brede achtergrond om bij te dragen aan het ‘goede’ leven;
 • samenwerking met enkele topadviseurs op het gebied van leiderschap en verandermanagement.

Werkwijze

Aan een traject gaat in de regel een intake of kennismakingsgesprek vooraf om te bepalen of er ‘klik’ is. De volgende aanpak typeert mijn werkwijze:

 • Ik ga voor duurzaam resultaat;
 • De gesprekken houd ik licht en vitaal door te werken vanuit het nu;
 • Ik ben transparant in mijn aanpak en feedback;
 • Mijn opmerkingsgave gebruik ik om naast het verbale ook veel aandacht aan de non verbale communicatie te besteden;
 • Naast ruimte voor reflectie reik ik methoden en handvatten aan om de gewenste veranderingen vorm te geven.
 • Daarnaast beschik ik over een goed netwerk en kunnen doorverwijzen indien dat nodig is.

Ik begrijp hoe belangrijk het is om (uw) privacy te garanderen en werk dan ook volgens strikte ethische richtlijnen. Mede om die reden ben ik aangesloten bij de Landelijke Vereniging voor Supervisoren en Coaches, LVSC en hanteer daarnaast de codes van het Career Management Institute en Birman Internationaal in Houston.