Executive coaching

Wilt u zich verder ontwikkelen binnen uw huidige rol/baan of wilt u een volgende stap in uw loopbaan zetten? Dan kan coaching uitkomst bieden bv. als u door wilt groeien naar een strategische (advies)rol of naar een rol met meer verantwoordelijkheid en impact.

Begeleiding van leidinggevende/directeuren

Bent u leidinggevende en/of directeur/eigenaar en wilt u veranderingen effectief laten plaatsvinden, de waarde van uw organisatie laten groeien en uw medewerkers verder ontwikkelen met behulp van externe expertise? Ik bied op creatieve en professionele wijze ondersteuning bij het invulling geven aan verander- en ontwikkeltrajecten.

Intervisie

Intervisie is een vorm van collegiale ondersteuning en advisering bij werk en business gerelateerde vraagstukken. De structuur en werkvormen nodigen uit om tot vernieuwde en verfrissende inzichten en oplossingen te komen. Daarvoor brengen deelnemers een actueel vraagstuk of business case in.

De intervisie kan onderdeel uitmaken van een leiderschap-, talent-, of management development programma.  Maar ook als een ‘learning-on-the-job’ methode is het een buitengewoon effectieve en plezierige werkvorm.