Save the date!

Bericht op sep 24, 2019

Wanneer strategische vraagstukken uitsluitend via de ratio worden benaderd, dan  beperkt dat de richting voor de toekomst. Of zoals Albert Einstein het zei: “Met logica kom je van A naar B, met verbeelding kom je overal.” We hebben een programma ontwikkeld om met behulp van verbeelding en kunst transities te begeleiden die in het teken staan van duurzaamheid, innovatie en inclusiviteit. Centraal staat: het zodanig oefenen van de verbeeldingskracht dat meerdere perspectieven ingezet kunnen worden om complexe situaties te begrijpen. We helpen je tot een creatievere en beter gedragen strategie te komen.

Graag laten we je kennismaken met dit verbeeldingsvolle programma tijdens een ‘proeverij’ op vrijdag 22 november van 10.00 tot 12.30 uur met aansluitend een abdijlunch, in brouwerij De Koningshoeven te Berkel-Enschot. We nodigen je ook graag uit om, als je dat wilt, één introducé mee te nemen. De kosten bedragen €45,-  per persoon inclusief lunch.

Cross-Over Company is een initiatief van Bertine van Hoof en Hans Alma. We zouden het fijn vinden je daar te ontvangen. Je kunt je aanmelden via info@workwise.org. Na je aanmelding ontvang je een mail met aanvullende details over het programma.