Teamcoaching is bedoeld voor teams die de talenten en competenties van iedereen beter willen benutten, effectiever willen samenwerken en gemeenschappelijke doelen willen bereiken. Teamcoaching kan voor zowel nieuw te vormen en bestaande teams als voor teams die in een wisselend teamverband met elkaar samenwerken binnen een matrixorganisatie, uitkomst bieden.

De Birkman® kan onderdeel uitmaken van de teamcoaching.  Deze methode maakt de overeenkomsten en verschillen in perceptie tussen de teamleden inzichtelijk, en helpt deze te begrijpen en overbruggen. Het brengt de werkstijlen van het team in kaart en laat zien hoe een team het beste gefaciliteerd kan worden. Wanneer teamcoaching onderdeel is van een verander- of leiderschapprogramma, dan wordt er gebruik gemaakt van de rapportages die   een koppeling maken tussen individuele profielen en team- en organisatieprofielen.

Voor teams die willen innoveren, vernieuwing zoeken in de samenwerking, werk- en handelswijze, een nieuwe strategie willen inzetten,  bieden we maatwerkprogramma’s.